1. לערוך חזות עוף בתבנית אפיה (כחצי ק"ג).
2. להכנת הרוטב: לקצוץ רבע חבילת כוסברה, רבע חבילת פטרוזיליה ומעט בזיליקום. לכתוש גם 4 שיני שום. להוסיף לעשבי התיבול ולשום-1 כף רוטב סויה, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף חומץ בלסמי, 1 כפית דבש ומעט שמן זית. לערבב לרוטב אחיד.
3. לשפוך את רוב הרוטב מעל חזות העוף, להשאיר מעט מהרוטב לצורך הרטבתו בתום האפיה, ולהכניס את התבנית לתנור למשך כ-15 דקות בחום בינוני, רק עד להשחמה קלה של העוף (להיזהר לא לייבש את העוף על ידי אפית יתר).
4. בתום האפיה, להוציא את העוף מהתנור ולשפוך את שארית הרוטב שנותר.